Nieuwbouw bedrijfunits te Rhenen

11 dec 2017

Nieuwbouw bedrijfunits te Rhenen

In Rhenen grenzend aan Elst (Utrecht) wordt door Bouwbedrijf R.v.Brenk b.v een viertal bedrijfsunits gebouwd. Het gaat hier om ca. 1000 m2 bedrijfshal. Het betreft hoge bedrijfspanden van ca. 8 m. hoog. 2 bedrijfshallen zijn nog te huur met een oppervlak van 220 m2 en 340 m2. Ze zijn gelegen aan de Autoweg. In beide bedrijfshallen komt een kantoor, hal, toilet en keukenblok.

Bouwbedrijf R.v.Brenk b.v. is vooral actief met de bouw van vrijstaande woningen.

Bouw uw eigen huis met ons. Wij kunnen een duurzaam huis bouwen op basis van standaard bouwplannen. U kunt ook uw eigen huis ontwerpen met behulp van onze architect.

Er is voor de toekomstige bewoner altijd een keuze in gasgestookt of energieneutraal te bouwen. Een energie neutrale woning bouwen is voor ons prima inpasbaar in het bouwproces. Een luxe maatwerkwoning bouwen is voor ons dagelijkse kost maar ook een goedkoop huis bouwen is mogelijk. Het maakt niet uit waar uw bouwt in onze regio Gelderland, Utrecht of Brabant.

Als u ons zoekt op internet kunt u ons vinden met huis bouwen Tiel, huis bouwen Culemborg, huis bouwen Nijmegen, huis bouwen Meteren of huis bouwen Maurik. We zijn altijd wel te vinden.

Op internet wordt de vraag ingetoetst: Kosten eigen huis bouwen of kosten eigen woning bouwen. Wij kunnen u hiermee helpen met informatie of een persoonlijk gesprek.

Wat wilt u bouwen?  Een Landhuis bouwen, een moderne woning bouwen, een prefab woning, een seniorenwoning bouwen, een systeemwoning, een nieuw huis bouwen, vrijstaand huis bouwen, zelf een huis bouwen, een seniorenwoning laten bouwen, luchtdicht bouwen, o op de meter, met warmtepomp of een systeembouw woning. Allemaal vragen waar wij u graag bij helpen.