Nieuws

17 dec 2020

Notaristype – Culemborg

Ons notaristype V003 met uitbouw bestaande uit garage en hobbyruimte gebouwd in Culemborg. 

15 dec 2020

Jaren dertig stijl – Meteren

Op nieuwbouwplan de Plantage in Meteren is dit herenhuis in jaren dertig stijl gerealiseerd.

14 okt 2020

Wit gekeimd Herenhuis

Dit ruime herenhuis is gebouw in Meteren op plan de Plantage. Het heeft 2 volle verdiepingen en een ruime zolder. De woning is wit gekeimd. De woning is casco gebouwd. 

10 okt 2020

Jaren 30 Herenhuis

Jaren 30 Herenhuis op plan Oosterweyden in Maurik. 

5 sep 2020

Herenhuis met kantoorruimte

In Meteren op plan de Plantage hebben wij onderstaand herenhuis met kantoorruimte gebouwd

25 apr 2019

Fraaie Stadsvilla in Tiel

In Tiel plan Passewaay is door ons een fraaie stadsvilla/ herenhuis gebouwd. Tiel is gelegen in de Betuwe, Gelderland.  Kenmerkend van deze woning zijn het inpandige balkon, de hardstenen lekdorpels, de roeden in het glas, de Risaliet bij de voordeur en de zonnepanelen op het platte dak. Mocht u bouwplannen hebben in Tiel? Er is nog bouwgrond beschikbaar aan de Bruine vuurvlinder en bij de Inundatiedijk.

21 apr 2019

Fraai Herenhuis gebouwd in wijk Parijsch

het Gelderse Culemborg in de Betuwe in de wijk Parijsch is door ons onderstaand herenhuis gebouwd. De woning kenmerkt zich door siermetselwerk, prachtig kozijnwerk, een gevelvoorsprong en veel lichtinval door de grote kozijnen via de achtergevel. Fraai aan de woning in Culemborg is het staande metselwerk. Extra mooi licht effect geeft de verspringing van de lagen van 1 cm. Het siermetselwerk was voor de timmerman en metselaar een extra uitdaging omdat het om de hoek loopt in 2 gevels. De betonnen lekdorpels geven de klassieke woning een moderne uitstraling.
herenhuis,culemborg,metselwerk

Het mooie bloemenkozijn aan de voorgevel met doorlopende luifel om de hoek geven de woning charme.

herenhuis-passewaaij-culemborg-05

De risaliet of gevelvoorsprong met hierop de dakkapel geven   de woning een exclusief uiterlijk.  De zolderkamers zijn rijkelijk  voorzien van lichtinval

herenhuis dakkapel

In de achtergevel zijn 4 grote puien opgenomen. De lichtinval op de Begane Grond en verdieping is hierdoor enorm.

herenhuis-passewaaij-culemborg-04

11 apr 2019

Kavels aan de Sysselse Zoom

Er zijn nog volop mogelijkheden om een bouwkavel te bemachtigen in Ede.

Er liggen zeer ruime kavels bij het Syssels Kwartier. Op deze bouwgrond kunt u diverse typen woningen bouwen zoals Herenhuizen, Notariswoningen, Boerderijmodellen, Villa’s of jaren dertig woningen. Ook een vrij ontwerp op maat voor u kunnen wij verzorgen.

Maar ook aan de Sysselse Zoom liggen betaalbare bouwpercelen geschikt om een eigentijds herenhuis, eigentijdse stadvilla of eigentijdse jaren 30 woning op te bouwen.

Aan de andere kant van Ede ligt het bouwplan Meander Kernhem waar ruime betaalbare bouwgrond ligt. Deze percelen zijn geknipt om er 1 van onze fraaie inspiratie huizen op te bouwen.

5 apr 2019

Stadsvilla in Ede

In Ede is door ons op een nieuwbouwkavel een stadsvilla gebouwd. De woning is gasloos en wordt verwarmd door een warmtepomp. Op het platte dak liggen in totaal  17 zonnepanelen om zuinig te kunnen verwarmen.

11 dec 2017

Herenhuis in Plan Oosterweijden

In Maurik op Plan Oosterweijden is het Herenhuis wat wij daar bouwen al weer bijna onder de kap. Maurik is gelegen in Gelderland in de Betuwe en bied diverse vrije kavels aan.

Het herenhuis is uitgevoerd in jaren 30 stijl met brede overstekken, donker rode gevelsteen en grijs/ antraciete voeg. Er worden zwarte keramische pannen gebruikt.

Een herenhuis is een voorname woning met 2 bouwlagen en een zolderverdieping. in een stad, dorp, nieuwbouwwijk of op het platteland. Een herenwoning kan overal gebouwd worden.

Deze basiswoning kan in diverse vormen worden gebouwd.  De jaren 30 stijl, modern of uiterst modern. Maar ook een tussenvorm is mogelijk.

12