Nieuws | Bouwbedrijf Van Brenk bv

25 apr 2019

Fraaie Stadsvilla in Tiel

In Tiel plan Passewaay is door ons een fraaie stadsvilla/ herenhuis gebouwd. Tiel is gelegen in de Betuwe, Gelderland.  Kenmerkend van deze woning zijn het inpandige balkon, de hardstenen lekdorpels, de roeden in het glas, de Risaliet bij de voordeur en de zonnepanelen op het platte dak. Mocht u bouwplannen hebben in Tiel? Er is nog bouwgrond beschikbaar aan de Bruine vuurvlinder en bij de Inundatiedijk.

21 apr 2019

Fraai Herenhuis gebouwd in wijk Parijsch

het Gelderse Culemborg in de Betuwe in de wijk Parijsch is door ons onderstaand herenhuis gebouwd. De woning kenmerkt zich door siermetselwerk, prachtig kozijnwerk, een gevelvoorsprong en veel lichtinval door de grote kozijnen via de achtergevel. Fraai aan de woning in Culemborg is het staande metselwerk. Extra mooi licht effect geeft de verspringing van de lagen van 1 cm. Het siermetselwerk was voor de timmerman en metselaar een extra uitdaging omdat het om de hoek loopt in 2 gevels. De betonnen lekdorpels geven de klassieke woning een moderne uitstraling.
herenhuis,culemborg,metselwerk

Het mooie bloemenkozijn aan de voorgevel met doorlopende luifel om de hoek geven de woning charme.

herenhuis-passewaaij-culemborg-05

De risaliet of gevelvoorsprong met hierop de dakkapel geven   de woning een exclusief uiterlijk.  De zolderkamers zijn rijkelijk  voorzien van lichtinval

herenhuis dakkapel

In de achtergevel zijn 4 grote puien opgenomen. De lichtinval op de Begane Grond en verdieping is hierdoor enorm.

herenhuis-passewaaij-culemborg-04

11 apr 2019

Kavels aan de Sysselse Zoom

Er zijn nog volop mogelijkheden om een bouwkavel te bemachtigen in Ede.

Er liggen zeer ruime kavels bij het Syssels Kwartier. Op deze bouwgrond kunt u diverse typen woningen bouwen zoals Herenhuizen, Notariswoningen, Boerderijmodellen, Villa’s of jaren dertig woningen. Ook een vrij ontwerp op maat voor u kunnen wij verzorgen.

Maar ook aan de Sysselse Zoom liggen betaalbare bouwpercelen geschikt om een eigentijds herenhuis, eigentijdse stadvilla of eigentijdse jaren 30 woning op te bouwen.

Aan de andere kant van Ede ligt het bouwplan Meander Kernhem waar ruime betaalbare bouwgrond ligt. Deze percelen zijn geknipt om er 1 van onze fraaie inspiratie huizen op te bouwen.

5 apr 2019

Stadsvilla in Ede

In Ede is door ons op een nieuwbouwkavel een stadsvilla gebouwd. De woning is gasloos en wordt verwarmd door een warmtepomp. Op het platte dak liggen in totaal  17 zonnepanelen om zuinig te kunnen verwarmen.

11 dec 2017

Herenhuis in Plan Oosterweijden

In Maurik op Plan Oosterweijden is het Herenhuis wat wij daar bouwen al weer bijna onder de kap. Maurik is gelegen in Gelderland in de Betuwe en bied diverse vrije kavels aan.

Het herenhuis is uitgevoerd in jaren 30 stijl met brede overstekken, donker rode gevelsteen en grijs/ antraciete voeg. Er worden zwarte keramische pannen gebruikt.

Een herenhuis is een voorname woning met 2 bouwlagen en een zolderverdieping. in een stad, dorp, nieuwbouwwijk of op het platteland. Een herenwoning kan overal gebouwd worden.

Deze basiswoning kan in diverse vormen worden gebouwd.  De jaren 30 stijl, modern of uiterst modern. Maar ook een tussenvorm is mogelijk.

11 dec 2017

Nieuwbouw bedrijfunits te Rhenen

In Rhenen grenzend aan Elst (Utrecht) wordt door Bouwbedrijf R.v.Brenk b.v een viertal bedrijfsunits gebouwd. Het gaat hier om ca. 1000 m2 bedrijfshal. Het betreft hoge bedrijfspanden van ca. 8 m. hoog. 2 bedrijfshallen zijn nog te huur met een oppervlak van 220 m2 en 340 m2. Ze zijn gelegen aan de Autoweg. In beide bedrijfshallen komt een kantoor, hal, toilet en keukenblok.

Bouwbedrijf R.v.Brenk b.v. is vooral actief met de bouw van vrijstaande woningen.

Bouw uw eigen huis met ons. Wij kunnen een duurzaam huis bouwen op basis van standaard bouwplannen. U kunt ook uw eigen huis ontwerpen met behulp van onze architect.

Er is voor de toekomstige bewoner altijd een keuze in gasgestookt of energieneutraal te bouwen. Een energie neutrale woning bouwen is voor ons prima inpasbaar in het bouwproces. Een luxe maatwerkwoning bouwen is voor ons dagelijkse kost maar ook een goedkoop huis bouwen is mogelijk. Het maakt niet uit waar uw bouwt in onze regio Gelderland, Utrecht of Brabant.

Als u ons zoekt op internet kunt u ons vinden met huis bouwen Tiel, huis bouwen Culemborg, huis bouwen Nijmegen, huis bouwen Meteren of huis bouwen Maurik. We zijn altijd wel te vinden.

Op internet wordt de vraag ingetoetst: Kosten eigen huis bouwen of kosten eigen woning bouwen. Wij kunnen u hiermee helpen met informatie of een persoonlijk gesprek.

Wat wilt u bouwen?  Een Landhuis bouwen, een moderne woning bouwen, een prefab woning, een seniorenwoning bouwen, een systeemwoning, een nieuw huis bouwen, vrijstaand huis bouwen, zelf een huis bouwen, een seniorenwoning laten bouwen, luchtdicht bouwen, o op de meter, met warmtepomp of een systeembouw woning. Allemaal vragen waar wij u graag bij helpen.

 

22 nov 2017

Aannemer gezocht voor Broekgraaf

In Broekgraaf (Leerdam) komen vanaf 11 November 6 nieuwe kavels in de verkoop. Er vindt een verkoopevenement plaats in het oude Posthuijs te Leerdam 11.00 tot 14.00 uur. De kavels zijn er vanaf 409 m2. Prijzen vanaf € 181.500,- v.o.n. Inclusief steiger.
De loting voor de kavels is op 30 November.

Wanneer u een kavel heeft kunnen bemachtigen kunnen wij als aannemer uw woning bouwen in Broekgraaf. Ons woningaanbod varieert van Herenhuizen, Notariswoningen, Villa’s, Stadsvilla’s, Jaren 30 woning, Woonboerderij en een Statig herenhuis.

Wilt u in Broekgraaf een huis laten bouwen door een betrouwbare aannemer?
Laat het ons even weten. Wij denken graag met u mee!

22 nov 2017

Vrije kavels plan Oosterweyden

In Maurik op plan Oosterweyden zijn diverse vrije kavels beschikbaar.

In de zuidwest hoek van het plan Oosterweyden, direct grenzend aan de bestaande bebouwing van Maurik heb je de mogelijkheid om zelf je droomwoning te realiseren op één van de vrije kavels die in het plan worden opgenomen. Uitgangspunt voor de te bouwen woningen is een gevarieerd straatbeeld van gemetselde woningen met een kap.

Op de kavels gelegen aan de Kievitshof en de Kievitslaan, kunnen vrijstaande woningen worden gebouwd. Eventueel kunnen kavels 1 en 2 samengevoegd worden, waardoor de mogelijkheid ontstaat één riante vrijstaande woning te bouwen. Kies bij kavels 3 t/m 16 je eigen kavelgrootte (32 tot 36 meter diep) voor € 299,- per m². Voor meer informatie, bezoek www.oosterweyden.nl

Zelf zijn we als aannemer een herenhuis aan het bouwen aan de Kievit in Maurik.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met Herenhuizen, Notariswoningen, Villa’s, Stadsvilla’s, Jaren 30 woning, Woonboerderij en een Statig herenhuis.

Bij interesse: neem vrijblijvend contact op

22 nov 2017

Woning bouwen in De Plantage te Meteren

In Meteren bij Geldermalsen liggen ingeklemd tussen de Rijksstraatweg, De Allee en het Nieuw Huys in Meteren grote bouwkavels. Dit bouwplan met vrije kavels heet De Buytenplaats. Wanneer u een bouwkavel heeft kunnen bemachtigen kunnen wij voor u voor u een woning bouwen in de Plantage.

Ons woningaanbod varieert van Notariswoningen, Villa’s, Stadsvilla’s, Jaren 30 woning, Woonboerderij of een herenhuis.

Wilt u ook in de Plantage een huis bouwen laat het ons even weten!

In 2018 gaan wij van start met het bouwen van een Herenhuis in de Plantage op de Buytenplaats. Ook zijn er nog reguliere bouwkavels op de Plantage. Op een van deze reguliere kavels aan de Oosterhof gaan wij in 2018 een Notariswoning bouwen.

7 apr 2016

Woning bouwen in plan Westeraam

Het is het zover. Er is gestart met de verkoop van nieuw te bouwen woningen woningen in Vierslag. Vierslag Fase 2 is het laatste deelplan van het nieuwbouwproject Westeraam, waar in totaal circa 2400 woningen worden gerealiseerd. Deelplan Vierslag, met in totaal circa 300 woningen, grenst aan de westzijde aan de Lingebuurt en Lanenbuurt en aan de oostzijde aan landerijen.

Wanneer u een kavel of optie op een kavel in plan Westeraam te Elst heeft, bent u zich vast aan het oriënteren op een ontwerp of op zoek naar een reeds gebouwde woning die uw wensen heeft.

Bouwbedrijf van Brenk heeft al half vrijstaande of een dubbele woningen in Plan Westeraam  in Elst (Gelderland) gerealiseerd. We hebben de woningen gerealiseerd in de lanenbuurt. Deze nieuwbouw woningen zijn qua uitstraling ook te realiseren in de nieuwe buurten als Sneeuwjacht, Lingebuurt, Lanenbuurt en Vierslag.

Woning-bouwen-in-plan-Westeraam

Naast deze woningen heeft Bouwbedrijf van Brenk een groot aantal woningen gerealiseerd die u wellicht aanspreken. Of misschien is er wel een basisontwerp dat uw voorkeur geniet?

Mogelijkheden te over voor het bouwen van uw nieuwe woning in plan Westeraam!

Mocht u informatie of een vrijblijvende afspraak willen, bel ons gerust!

 

 

12