Woning bouwen in plan Westeraam

7 apr 2016

Woning bouwen in plan Westeraam

Het is het zover. Er is gestart met de verkoop van nieuw te bouwen woningen woningen in Vierslag. Vierslag Fase 2 is het laatste deelplan van het nieuwbouwproject Westeraam, waar in totaal circa 2400 woningen worden gerealiseerd. Deelplan Vierslag, met in totaal circa 300 woningen, grenst aan de westzijde aan de Lingebuurt en Lanenbuurt en aan de oostzijde aan landerijen.

Wanneer u een kavel of optie op een kavel in plan Westeraam te Elst heeft, bent u zich vast aan het oriënteren op een ontwerp of op zoek naar een reeds gebouwde woning die uw wensen heeft.

Bouwbedrijf van Brenk heeft al half vrijstaande of een dubbele woningen in Plan Westeraam  in Elst (Gelderland) gerealiseerd. We hebben de woningen gerealiseerd in de lanenbuurt. Deze nieuwbouw woningen zijn qua uitstraling ook te realiseren in de nieuwe buurten als Sneeuwjacht, Lingebuurt, Lanenbuurt en Vierslag.

Woning-bouwen-in-plan-Westeraam

Naast deze woningen heeft Bouwbedrijf van Brenk een groot aantal woningen gerealiseerd die u wellicht aanspreken. Of misschien is er wel een basisontwerp dat uw voorkeur geniet?

Mogelijkheden te over voor het bouwen van uw nieuwe woning in plan Westeraam!

Mocht u informatie of een vrijblijvende afspraak willen, bel ons gerust!